Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΝΕΝ:Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΣΥΤΙΛΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ'

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΠΛΟΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα δοκιμάζονται σκληρά από τις μειώσεις και τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις και από τα φορομπηχτικά μέτρα, τώρα βρήκε η υποταγμένη στην τρόικα κυβέρνηση να κάνει δώρο στους εφοπλιστές δίνοντάς τους αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων (2,4%) σε όλα τα πλοία και η οποία αφορά την οικονομική θέση.
Η αύξηση αυτή είναι συνέχεια των αυξήσεων που έκαναν όλες οι εταιρίες στην έναρξη της θερινής περιόδου και έφθασαν έως 25%.

Η τρικομματική συγκυβέρνηση και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου αποδεικνύουν για πολλοστή φορά ότι τάσσονται και εξυπηρετούν  τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου.
Η αύξηση αυτή δεν είναι δικαιολογημένη και θα περάσει και αυτήν την φορά από τις πλάτες των καταναλωτών και των νησιωτών που βλέπουν ότι οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ανέβει κατακόρυφα και σε κάθε περίπτωση δεν συνοδεύονται με την παροχή ανάλογων υπηρεσιών, ιδιαίτερα στα πλοία που εκτελούν δρομολόγια στις άγονες γραμμές.
Για την ΠΕΝΕΝ
Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας
Νταλακογιώργος Αντώνης                                                        Δεσποτίδης Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger