Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Υποτίθεται ότι ο Σαμαράς πούλησε τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη και θα πήγαινε οικονομική! Πλάκα μας κάνει το Μαξίμου;

Τι γίνεται τελικά με αυτά τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη που υποτίθεται θα πουλούσε ο πρωθυπουργός και το ...
επιτελείο του θα πηγαινοέρχονταν στο εξής οικονομική θέση για να μην επιβαρύνουν τους Έλληνες πολίτες που υποφέρουν από την σκληρή οικονομική κρίση και την ύφεση που έχουν προκαλέσει οι οικονομικές επιλογές όλων των κυβερνήσεων της τελευταίας πενταετίας;
Βλέπουμε ότι συνεχίζει ο πρωθυπουργός να τα χρησιμοποιεί κανονικότατα.
Οι «οικονομικές θέσεις» είναι για να πετάνε στάχτη στα μάτια του κόσμου που δεν εμπιστεύεται τίποτα πιά! Έχει χορτάσει από υποκρισίες.
Στον «Βηματοδότη» διαβάζουμε ότι κατά την επιστροφή της πρωθυπουργικής συνοδείας, το μεσημέρι της Παρασκευής και καθώς το πανάκριβο πρωθυπουργικό Gulfstream βρίσκονταν στα 35.000 πόδια, ο Αντώνης Σαμαράς συγκάλεσε μίνι υπουργικό συμβούλιο on flight, με σαντουϊτσάκια και orange juice.
Παρόντες οι κκ. Ι. Στουρνάρας, Κ. Χατζηδάκης, Χρ. Σταϊκούρας, Σ. Κεδίκογλου και φυσικά οι κκ. Χρ. Λαζαρίδης, Γ. Μουρούτης και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Στ. Παπασταύρου.
Τι συζητήθηκε στο «μίνι»; Το θέμα της συζήτησης είχε τον βαρύγδουπο και διαχρονικό τίτλο:«Οι δράσεις της επόμενης ημέρας».
Κλασικός τίτλος γιατί πάντα θα υπάρχει ανάγκη για δράσεις τις επόμενες μέρες. Εδώ τέσσερις μήνες συζητάνε τα ίδια και τα ίδια με την Τρόικα, γιατί να μην τα συζητάνε και μεταξύ τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger