Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

"Πάρτο αλλιώς" κε Πρωθυπουργέ.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εντάξει! Τρόϊκα & ΣΙΑ λένε αυτά που λένε! 
Εμείς τί τους ακούμε; 

Σου λέει ο άλλος "πέσε απ´ το γκρεμό" εσύ θα πας να πέσεις; Όχι βέβαια! Θα του πεις: "πέσε εσύ μεγάλε πρώτος και σε ακολουθώ", με ειρωνία.

Πού πήγε η ειρωνία μας κε Πρωθυπουργέ; 

Γιατί εκεί που "δεν συναινούσες με το λάθος" τώρα υποστηρίζεις και συνεχίζεις τα λάθη των προηγούμενων;

Γιατί κοροϊδεψες τον λαό που σε ψήφισε με κίβδηλες και ψευδείς δεσμεύσεις και υποσχέσεις τύπου "μία και μόνη εξεταστική"; 

Γιατί καταστρέφεις ολόκληρες γενιές με την πολιτική ατολμία σου κε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος; 

Άραγε πώς θα έκρινες το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αν καταδίκαζε ως υπαίτιο ηθικό αυτουργό για τις 3.000 αυτοκτονίες των κατοίκων μιας Ευρωπαϊκής χώρας τον Πρωθυπουργό της; 

Έχεις επίγνωση των πράξεών σου και της καταστροφικής συνέπειας αυτών σε βάρος της Χώρας που Κυβερνάς; 

Κύριε Πρωθυπουργέ της Χώρας μου, έστω και τώρα, επέτρεψέ μου να σου πω "πάρτο αλλιώς" και με αποφασιστικές κινήσεις βγάλε την Ελλάδα από το αδίεξοδο και δείξε την πυγμή που έδειχνες όταν "δεν συναινούσες με το λάθος" και έλεγες "εμπιστευτείτε με"! 

Αν δεν το κάνεις να ξέρεις ότι ΕΣΥ και μόνον εσύ θα μας έχεις καταστρέψει. Θα είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την γεννοκτονία των Ελλήνων, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας και την καταδίκη των επόμενων γενιών της. 

Μόνον ΕΣΥ, κανένας άλλος. 

Τα Μνημόνια δεν είναι η λύση στο πρόβλημα και το γνωρίζεις καλά. Το γνωρίζεις διότι τα καταδίκασες ως Αντιπολίτευση από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων και μάλιστα με τρανταχτά επιχειρήματα που δεν ανατρέπονται. 

"Πάρτο αλλιώς" κε Πρωθυπουργέ. 

Μην επιτρέψεις να σβήσουμε ως Έθνος.

Μαρία Πολύζου,
Ελληνίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger