Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Αθανασίου Νάκου



Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

 Η σημερινή απόφαση για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League αποτελεί έστω και μερική τελικά αποκατάσταση της αδικίας που συντελέστηκε σε βάρος της ομάδας μας. Αποτελεί όμως και δικαίωση για τον Ολυμπιακό, αφού το σκεπτικό της βασίστηκε στην παραδοχή –για πρώτη φορά!– από την ΕΠΟ του παράνομου χαρακτήρα της αρχικής απόφασης για μη συμμετοχή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, η οποία ήταν –όπως εξαρχής καταγγέλλαμε– προϊόν κρατικής παρέμβασης, που παραβίαζε κατάφορα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. 
 Ελπίζω να έβαλαν μυαλό όσοι προσπάθησαν, με τεχνάσματα ή εκβιασμούς και παίζοντας… καθυστέρηση, να μπλοκάρουν την απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού. Όπως κι εκείνοι που, «πουλώντας» δήθεν αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα, επέλεξαν να «σπεκουλάρουν» πάνω στην αγωνία των φιλάθλων,  να εκφράσουν τις προσωπικές τους εμπάθειες, να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τους και τους υποκινητές τους.
 Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, που μέχρι την τελευταία στιγμή κατέβαλε προσπάθειες χρησιμοποιώντας τα μοναδικά διαθέσιμα μέσα που είχε στη διάθεσή του, κόντρα σ΄ένα απίθανο συνονθύλευμα παραγόντων και συμφερόντων να τηρήσει την υπόσχεσή του που έδωσε τόσο αυτός όσο και η Νέα Δημοκρατία για την πολιτική δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger