Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση ο αντιδήμαρχος και ένας λιμενικός

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς και ένα στέλεχος του Λιμενικού Σώματος μετά από επεισόδιο που είχαν με πέντε άτομα -τα οποία και αναζητούνται- κατά την ανέλκυση πλωτής εξέδρας για την πρόσδεση σκαφών στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας.
Η ανέλκυση της εξέδρας, την οποία σύμφωνα με το Λ.Σ. διεκδικεί ιδιώτης επιχειρηματίας της περιοχής, γινόταν με πρωτοβουλία του δήμου (καθώς έχει οριστεί με δικαστική απόφαση μεσεγγυούχος), παρουσία δύο λιμενικών.
Το επεισόδιο άρχισε όταν κατά τη διάρκεια των εργασιών, εμφανίστηκε φουσκωτό σκάφος με τον εν λόγω επιχειρηματία και άλλους τέσσερις επιβαίνοντες. Σύμφωνα πάντα με το Λ.Σ., δύο εξ αυτών, αφού αποβιβάστηκαν, κινήθηκαν απειλητικά εξυβρίζοντας και απειλώντας τους εργάτες και τα λιμενικά όργανα, προκειμένου να σταματήσουν οι εργασίες. Οι λιμενικοί προσπάθησαν να τους αποτρέψουν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους βαθμοφόρους, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σάμης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γ.Ν.Ν. Κεφαλληνίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε και ο αντιδήμαρχος Κεφαλληνίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Κεφαλληνίας απ' όπου εξήλθε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι δράστες του επεισοδίου τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι.
Τα πέντε άτομα μετά το επεισόδιο διέφυγαν και οι δύο από αυτούς αναζητούνται κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger