Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΡΙΣΑ: Μετανάστες και Έλληνες κατά των ναζιστών

Mαζική, με παλμό, με αρκετούς μετανάστες παρόντες και πλακάτ στη γλώσσα τους, η αντιφασιστική στη Λάρισα έδωσε ένα πρώτο μήνυμα στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Επικεφαλής της πορείας τέθηκαν οι μετανάστες ακολουθούσαν αρκετοί διαδηλωτές, ενώ από συμμετοχή πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων υπήρχαν πανό του ΕΕΚ (ΕΕΚ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 21-9-2012) και της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Λάρισας.
Με στενή επιτήρηση των ΜΑΤ και δεκάδες άντρες της ασφάλειας Λάρισας ακροβολισμένους παντού, η πορεία κινήθηκε από την πλ. Αγ. Κωνσταντίνου προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Φασισταριά είχαν μαζευτεί για περιφρούρηση των γραφείων αλλά η πραγματική περιφρούρηση τους έγινε από τις δυνάμεις ασφαλείας της πόλης.
Η πορεία αναγκαστικά κινήθηκε μέσα στους δρόμους της πόλης με συνθήματα κατά των ναζιστών και των φυσικών προστατών τους, το κράτος και την αστυνομία.
Εξαιρετικά θετική η παρουσία των μεταναστών στην πορεία, που αψήφισαν τρομοκρατία και απειλές. Επόμενο βήμα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους στην αντιφασιστική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger