Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει στην γενική απεργία της 26 Σεπτέμβρη

Πολύ σημαντική εξέλιξη για την γενική απεργία της 26 Σεπτέμβρη. Τελικά θα συμμετέχουν σε αυτή και οι μικρομαγαζάτορες και οι βιοτέχνες οπως τους καλεί το σωματείο τους.

Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ερχόμενης Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων με κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων ως τις 15.00.(θα ήταν καλύτερο βέβαια να είχε αποφασιστεί 24ωρη συμμετοχή στην απεργία...)
«Τα μέτρα που αναμένεται να αποφασισθούν θα διευρύνουν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στην ελληνική οικονομία και κοινωνία», υποστηρίζει η ΓΣΕΒΕΕ και προσθέτει:«Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η μεγάλη πτώση της ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. Η παντελής δε έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής οπισθοδρομεί επικίνδυνα τη χώρα και αποτρέπει κάθε σκέψη για επένδυση».
Επομένως υπάρχουν πια όλες οι προϋποθέσεις για να είναι αυτή η απεργία παλλαϊκή και να μην είναι μια από τα ίδια.
Ας προετοιμαστούμε όλοι ώστε η συμμετοχή και ο δυναμισμός στις διαδηλώσεις της μέρας να είναι αντάξιες της κρισιμότητας των καταστάσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger