Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μια αναγκαία συζήτηση για το παρόν και τον μέλλον της εργατικής τάξης. Πρωτοβουλία για το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΤΩΝ Μαγνησίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ: Τα εργοστάσια στους εργάτες!
 

Η διοίκηση της εταιρείας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ (θυγατρική της Φιλκεράμ Τζόνσον που χρεοκόπησε), έχει εγκαταλείψει το εργοστάσιο από τον Μάιο του 2011, και μαζί τους εργαζόμενους σε αυτό.
Ως απάντηση οι εργάτες του εργοστασίου, διεκδικώντας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα και να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας, είναι σε επίσχεση από το Σεπτέμβριο του 2011. Το Σωματείο Εργαζομένων Βιομηχανικής Μεταλλευτικής έχει οργανώσει 40 εργάτες, όλοι εκ των οποίων είναι ως και σήμερα, ένα χρόνο μετά την διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου, δραστήριοι, κρατώντας βάρδιες στο εργοστάσιο, ώστε να μην μετακινηθεί από τη διοίκηση ή κλαπεί ο εξοπλισμός και συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις.

Οι εργάτες έχοντας εξαντλήσει τα περιθώρια 15 μηνών αναμονής πλαέυουν πλέον για την επαναλειτουργία του εργοστασίου κάτω από το δικό τους έλεγχο και τη δικιά τους διοίκηση για να μην μείνουν στο μαύρο περιθώριο της ανεργίας όπως εκατομμύρια άλλοι εργαζόμενοι.

Η Πρωτοβουλία για το Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών σας καλεί στη συγκέντρωση συζήτηση με το σωματείο των εργατών της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ την
 
ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 7.00μμ
ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΙΩΛΚΟΥ 33, ΒΟΛΟΣ
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger