Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αλλαγή ηγεσίας στην Ασφάλεια Βόλου Τοποθετείται ο Σκοπελίτης Ε. Βαϊράμης !



Οι αλλαγές και οι τοποθετήσεις προσωπικού (αστυνομικού) σε θέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας συνεχίζονται, καθώς πέρα από τις όποιες τυχόν αλλαγές, οι συνεχιζόμενες κρίσεις στα κατώτερα κλιμάκια υπαξιωματικών, σε τοπικό επίπεδο έχουν αποφασισθεί αμοιβαίες αλλαγές ή τοποθετήσεις σε επίπεδο υποδιευθυντών και υποδιοικητών σε περιφερειακά αστυνομικά τμήματα, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στη βδομάδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με τη θέση του Διευθυντή Ασφάλειας της ΑΔ Μαγνησίας. Έτσι, ο σημερινός διευθυντής Γ. Τόλιας θα αλλάξει αμοιβαία θέση με τον σημερινό διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ν. Ιωνίας Ευ. Βαϊράμη, οποίος θα καταλάβει τη θέση του διευθυντή ασφαλείας.
Στο τμήμα Ν. Ιωνίας σημειώνεται ακόμη μία προσθήκη, καθώς επανέρχεται, ως υποδιοικητής, ο παλαιότερα διοικητής του τμήματος Ν. Σκουμπωτής.
Άλλες αλλαγές, που θα ανακοινωθούν, έχουν να κάνουν με μικρότερης κλίμακας αλλαγές σε περιφερειακή τμήματα και με τοποθετήσεις υποδιοικητών.
Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, οι αλλαγές που προαναφέρθηκαν έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της αποδοτικότητας των αστυνομικών υπηρεσιών και την ορθολογικότερη αξιοποίηση του συνόλου του προσωπικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger