Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Άφαντος παρά τις έρευνες ο Ισπανός στη Σκιάθο

Άφαντος παραμένει, παρά τις έρευνες που συνεχίστηκαν και σήμερα, όλη την ημέρα από Αστυνομία, ΟΠΚΕ, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλο και Πυροσβεστική, οι έρευνες, για τον εντοπισμό του 56χρονου Ισπανού τουρίστα, κατοίκου Βελγίου, που παραθερίζει στη Σκιάθο με τη σύζυγο και τα παιδιά του και αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης.
Αν και, τόσο χθες, όσο και σήμερα υπήρχαν μαρτυρίες κατοίκων και τουριστών ότι ο αγνοούμενος, εθεάθη σε διάφορα σημεία του νησιού, έγιναν έρευνες, αλλά, ο άτυχος τουρίστας στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί.
Ο τουρίστας διαμένει στην περιοχή Πλατανιάς Σκιάθου και στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, βγήκε για να περπατήσει, ενώ έγινε γνωστό ότι παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια και χάπια για την καρδιά.
Η εξαφάνιση δηλώθηκε από την οικογένειά του στις 7 το απόγευμα και οι έρευνες ήδη έχουν επεκταθεί σε διάφορα σημεία του νησιού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Τυπικά, οι έρευνες τερματίζονται αύριο το βράδυ, ενώ όλοι ελπίζουν, μέχρι τελευταία στιγμή, ο άνθρωπος να βρεθεί και να είναι καλά στην υγεία του, καθώς σύμφωνα με τη σύζυγό του λαμβάνει ιατροφαρμακευτική αγωγή, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger