Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Άκαρπες οι έρευνες για τον Ισπανό στη Σκιάθο

Άκαρπες είναι, μέχρι αυτή την ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό 56χρονου, Ισπανού τουρίστα, κατοίκου Βελγίου, στη Σκιάθο, που αγνοείται από χθες το μεσημέρι, αν και έγινε μεγάλη κινητοποίηση.
Παρά το γεγονός ότι στις έρευνες συμμετείχαν, στη διάρκεια της ημέρας Αστυνομία, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, η ΟΠΚΕ και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, με τη συνδρομή στρατιωτικού ελικοπτέρου με θερμική κάμερα και ότι επεκτάθηκαν ακόμη και σε άλλα σημεία του νησιού, όπως στο αεροδρόμιο, ο άτυχος τουρίστας δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί.
Σημειώνεται ότι ο 56χρονος Ισπανός, που κάνει διακοπές στο νησί με τη σύζυγο και τα παιδιά του και διέμεναν στη θέση Πλατανιάς, βγήκε στις 2 χθες το μεσημέρι για μια βόλτα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής και αγνοείται. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην Αστυνομία στις 7 χθες το απόγευμα και έκτοτε σήμανε συναγερμός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Αρχικά οι έρευνες έγιναν από ξηράς από την Αστυνομία και από θαλάσσης από το Λιμενικό, όλη τη νύχτα αλλά ήταν άκαρπες. Σήμερα από το πρωί επί τόπου πήγε κλιμάκιο της ΜΕΑΚ από τη Λάρισα, η ΟΠΚΕ και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών δυνάμεων Βόλου, ενώ συνέδραμε και ελικόπτερο του Στρατού με θερμική κάμερα, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα, στη διάρκεια όλης της ημέρας.
Οι έρευνες συνεχίζονται και το βράδυ από δυνάμεις της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.
Πάντως, από τη σύζυγο του τουρίστα έγινε γνωστό ότι έχει πρόβλημα υγείας και παίρνει χάπια αντικαταθλιπτικά, αλλά και για την καρδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger