Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Διεθνείς ειδήσεις από το Αnarchy press

Σουδάν: πορεία διαλύεται με δακρυγόνα

H σουδανική αστυνομία επιτέθηκε με δακρυγόνα σε διαδηλωτές που μετά από την προσευχή της Παρασκευής, φεύγοντας από ένα τζαμί, πορεύτηκαν στους δρόμους του προάστιου Ομντουρμάν του Χαρτούμ για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα 

Τουλάχιστον 49 άτομα τραυματίστηκαν την Τετάρτη όταν οι μπάτσοι επιχείρησαν να ξεμπλοκάρουν ένα σημαντικό δρόμο που κρατούσαν κλειστό διαδηλωτές δάσκαλοι.
Οι δάσκαλοι είχαν κλείσει το δρόμο που συνδέει το Abancay με τη νότια πόλη Cuzco νωρίς το πρωί, εμποδίζοντας την κυκλοφορία για ώρες. Ανάγνωση του υπολοίπου »

Ινδιάνοι πυρπολούν αστυνομικό τμήμα στη Βραζιλία

Περίπου 60 ιθαγενείς έβαλαν φωτιά σε ένα αστυνομικό τμήμα στην πόλη  Jacareacanga, στη βόρεια πολιτεία Para, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τρίτη.
Ένας μπάτσος τραυματίστηκε ελαφρά από βέλος, όταν οι ινδιάνοι επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Ανάγνωση του υπολοίπου »

Τρεις νεκροί σε κινητοποιήσεις ενάντια στην εξόρυξη στο Περού




Άγριες συγκρούσεις ξέσπασαν στο Περού προχθές την Τρίτη, κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων ενάντια σε ένα πρότζεκτ χρυσού αξίας 5 δισ. δολαρίων από την εταιρία Newmont Mining στην περιφέρεια Cajamarca. Το ορυχείο ξεκίνησε να στήνεται πριν από ένα χρόνο. Ανάγνωση του υπολοίπου »
 
 

Οι βίαιες συγκρούσεις σε πόλη της Κίνας ματαιώνουν την κατασκευή δηλητηριώδους εργοστασίου

Τα σχέδια για την κατασκευή εργοστασίου χαλκού στην πόλη Σιφάνγκ στην επαρχία Σιχουάν ματαιώθηκαν μετά τις τριήμερες διαδηλώσεις των κατοίκων που ανησυχούν ότι θα δηλητηριάσει τη ζωή τους.
Οι πορείες είχαν βίαιη εξέλιξη τη Δευτέρα όταν δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών απέκλεισαν το κεντρικό κυβερνητικό κτίριο, έσπασαν περιπολικά και συγκρούστηκαν με χιλιάδες μπάτσους. Ανάγνωση του υπολοίπου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger