Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Γερμανοί "τεχνοκράτες " στις κλοπές και τις διαρρήξεις (αυτή μας κάνουν και μαθήματα ρε ουστ )

Ειδικοί "τεχνοκράτες"στις κλοπές και τις διαρρήξεις φαίνεται ότι ήταν δύο νεαροί Γερμανοί ηλικίας 20 και 21 ετών, οι οποίοι τρύπωναν σε δωμάτια ξενοδοχείου σε περιοχή του Ρεθύμνου, και έκλεβαν οτι μπορούσαν!
Ειδικότερα, και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών ότι ι δύο δράστες είναι ύποπτοι διάπραξης κλοπών και  διαρρήξεων, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου στο Πάνορμο Ρεθύμνου, και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαλίτσα ταξιδίου και ένα σακίδιο ώμου τα οποία περιείχαν, τρεις φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και τρεις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με τα παρελκόμενά τους, μία βιντεοκάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 4.850 ευρώ.
Από την Αστυνομική έρευνα και την προανάκριση προέκυψε, ότι δράστες είχαν ενωθεί με σκοπό την διάπραξη κλοπών και ενεργώντας από κοινού και με την ίδια πάντα μέθοδο, είχαν εισέλθει ενωρίτερα, σε τέσσερα  δωμάτια ξενοδοχείου της περιοχής όπου διέμεναν προσωρινά ισάριθμοι αλλοδαποί και αφαίρεσαν  διάφορα αντικείμενα  τα οποία, αφού αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες, τους αποδόθηκαν.  
Επίσης από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση προέκυψε η διάπραξη και άλλων έξι κλοπών σε βάρος υπαλλήλων του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, αφαιρώντας τους, πέντε κινητά τηλέφωνα από τα οποία βρέθηκαν τα τρία και τους αποδόθηκαν, το χρηματικό ποσό των σαράντα  ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα αξίας 340ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 725 ευρώ ως προερχόμενο από κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger