Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η Νέα Αγχίαλος βρίσκεται παρατημένη από όλους, υποστηρίζει αναγνώστης

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει εδώ και καιρό η παραλία της Νέας Αγχιάλου.
Γύρω στους 100 αθίγγανους έχουν κάνει κατάληψη στην περιοχή που γίνεται η γιορτή κρασιού, για απόσταση...
300 μέτρων, με αποτέλεσμα τα σημεία εκείνα να βρωμίσουν και να ζέχνουν από τις ακαθαρσίες τους και τα σκουπίδια. Επιπλέον από το ύψος του γηπέδου και πέρα, όλες οι λάμπες του φωτισμού είναι σπασμένες και κατεστραμμένες με αποτέλεσμα να επικρατεί συσκότιση και στα σημεία

Η Αστυνομία, μόνο δημοτική, αλλά αυτή είναι μόνο για τα εύκολα κλήσης παρκαρίσματος κλπ κάνει εμφάνιση μόνο κάθε τρίτη στη λαική. Επάνω στη σεζόν και με την Νεα Αγχίαλο να πλημμυρίζει απο κόσμο κυρίως τα Σαββατοκύριακα, η εικόνα που παρουσιάζεται είναι δράμα βρώμα-βρώμα-βρώμα Ζούμε σ αυτόν τον τόπο, τον αγαπάμε και δεν μπορούμε να τον βλέπουμε στην εγκατάλειψη, στην οποία εχει περιέλθει εξαιτίας της ανυπαρξίας των αρμοδίων φορέων..

Ο τοπικός σύλλογος δεν βλέπω να κάνει κάτι, Ο δήμος Βόλου δεν κάνει τίποτα για όλα αυτά και η περιοχή πλήττεται τουριστικά και όχι μόνο, εκτός του οτι απο την ημέρα που έφυγε ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής κλέφτες και διαρρήκτες αλωνίζουν...Δεν παρακαλούμε, ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ να κάνουν το καθήκον τους και να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους και τα λεφτά που πληρώνονται...και να ξέρουν, ΔΕΝ εκλέχτηκαν μόνο για να πληρώνονται.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger