Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ρόδος: Κάθειρξη σε αστυνομικό για διακίνηση ναρκωτικών!


Image


Με βαρύτατες ποινές κάθειρξης και χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν ένας πρώην αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ρόδου και ένας πολίτης συνεργός του, που διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά στο νησί των Ιπποτών! Αντίθετα, άλλοι εννέα κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση αθωώθηκαν.
Ο 29χρονος αρχιφύλακας είχε προφυλακιστεί όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση στις 2 Ιουνίου 2011 και συνελήφθη σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης από τους συναδέλφους του της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πολυήμερη παρακολούθησή. Στο αυτοκίνητο και το σπίτι του αστυνομικού, αλλά και στο συνεργείο αυτοκινήτων του28χρονο συνεργού του στα Αφάντου, είχαν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου επέβαλε στον αρχιφύλακα ποινή κάθειρξης 15 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας κοκαΐνης και χασίς. Στον συνεργό του, με τον οποίο διακινούσαν πάντα μαζί τα ναρκωτικά ώστε να μην κινούν υποψίες λόγω της ιδιότητας και της στολής του αστυνομικού, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών και πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger