Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η ντροπή της αριστεράς...

Από το "atimoulis"

Με πιάνει αηδία να βλέπω καθημερινά αυτόν τον γελοίο Κουβέλη να τρώει την μια καρπαζιά μετά την άλλη από τον Σαμαρά και, ιδίως, από το παχύδερμο του ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που οι δυο πολιτικοί αλήτες ετοιμάζονται να ξαναπηδήξουν χωρίς σάλιο τον φτωχό Έλληνα, αυτός κάνει πως δεν καταλαβαίνει!
Είναι φανερό πια, ότι...
ο παρωχημένος αυτός πολιτικός διανύει τις τελευταίες μέρες του στην πολιτική, καθώς το δήθεν αριστερό κόμμα του θα το καταπιεί οσονούπω ο ΣΥΡΙΖΑ και, λιγότερο, το ΠΑΣΟΚ (αν το τελευταίο συνεχίσει να υπάρχει).
Θυμίζω ότι ο τύπος αυτός μιλούσε για... προγραμματικές συγκλίσεις, για σταδιακή απαγκίστρωση από τους επαχθείς όρους του μνημονίου και για απλή αναλογική!!!
Αυτόν τον σοβαροφανή αχταρμά, τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο μέχρι στιγμής οι δυο πολιτικοί απατεώνες αρχηγοί των δυο βρώμικων κομμάτων, για να εμφανίσουν μια δήθεν πολυσχιδή κυβέρνηση.
Επί της ουσίας, ωστόσο, πρόκειται για καθαρά "Μερκελική" κυβέρνηση αποτελούμενη από μασονάκια που θα εφαρμόσουν ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger