Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Έργα αγροτικής οδοποιίας στην Π.Ε. Καρδίτσας - Β. Τσιάκος: Παρεμβαίνουμε στην ύπαιθρο για να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό.

Έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 194.758,20 € άρχισαν ήδη να κατασκευάζονται στην Περ. Ενότητα Καρδίτσας, αφού τη σχετική σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Αγοραστός, με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Αντικείμενο της εργολαβίας είναι οι βελτιώσεις και οι παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του αγροτικού δικτύου, τα οποία χρήζουν βελτιώσεων. Στόχος του έργου είναι να βελτιωθεί η πρόσβαση των κατοίκων των αγροτικών περιοχών προς τις καλλιέργειες, αλλά και γενικότερα προς τις υπαίθριες δραστηριότητες τους. Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος επισκέφθηκε ορισμένα σημεία στα οποία εκτελούνται εργασίες με τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ψαχούλα, στόχος της Αιρετής Περιφέρειας και της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας, είναι τα κονδύλια που εξασφαλίζονται για παρεμβάσεις στον αγροτικό χώρο, να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο για τους αγρότες και τον πληθυσμό της υπαίθρου.
«Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους αγρότες μας, γιατί είναι το σπουδαιότερο παραγωγικό δυναμικό της περιοχής μας. Τόσο ο Περιφερειάρχης κ Αγοραστός όσο κι εμείς προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από τις παρεμβάσεις που γίνονται ώστε ο αγροτικός πληθυσμός να έχει τις περισσότερες δυνατές υποδομές για να ασκεί απρόσκοπτα την παραγωγική διαδικασία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Τσιάκος. Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων και τους κατοίκους των χωριών, για την καλή συνεργασία που υπάρχει, ώστε και το αποτέλεσμα του έργου που εκτελείται, να είναι το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger