Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αφέθηκε ελεύθερος ο Αχιλλέας Μπέος


Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Ιούνιο του 2011 ως βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Για τον πρώην μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να οριστεί δικάσιμος μέσα στο 2013.

Μέχρι τις 21 Ιουνίου θα πρέπει να έχει καταβάλει εγγυοδοσία 300.000 ευρώ και, αν δεν το κάνει, υπάρχει ρητή διάταξη στο βούλευμα ότι θα συνεχιστεί η προσωρινή του κράτηση από τις 22 Ιουνίου και μετά.

Επίσης, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται τρεις φορές τον μήνα (1-10-20 κάθε μήνα) στο Α.Τ. της περιοχής του. Ακόμα, το Δικαστικό Συμβούλιο απαγόρευσε στον Αχ. Μπέο να ασχολείται με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Αντίθετα, παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση για ακόμη έξι μήνες των δύο άλλων κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων, Γ. Τσακογιάννη και Β. Καρακούλια.

Εν τω μεταξύ, τον προσεχή Σεπτέμβριο θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, ο προφυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης.

Παράλληλα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να κληθούν σε απολογία και οι υπόλοιποι 68 ποινικά διωκόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger