Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Βία στην εθνική ομάδα!

Έτοιμη είναι η εθνική μας ομάδα για την πρεμιέρα του EURO 2012 με αντίπαλο την Πολωνία αλλά οι διεθνείς μας είναι επηρεασμένοι από την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου, με αποτέλεσμα να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.


Σε όλη τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας, οι παίκτες μας συζητούσαν διαρκώς για τη βία που άσκησε ο Κασιδιάρης και ήταν βαθύτατα προβληματισμένοι με την έξαρση βίας στην ελληνική κοινωνία.
Με πρωτοβουλία του Γιώργου Καραγκούνη, οι διεθνείς μας εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζουν τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε πως -σε ένδειξη καταδίκης στη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται- οι διεθνείς μας δεν πρέπει να κάνουν τάκλιν στους Πολωνούς, ούτε να τους βάζουν τρικλοποδιές αλλά να τους αφήνουν να περνάνε ελεύθερα και, αν πατάνε τα κορδόνια τους και πέφτουν, θα πρέπει να τους βοηθάνε να σηκωθούν.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος διαφώνησε έντονα και είπε πως, αν δεν έχωνε κλωτσιές στους αντιπάλους, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Ο Σωτήρης Νίνης παρενέβη στη συζήτηση και είπε πως η βία είναι κακή μόνο όταν την δείχνει η τηλεόραση -όπως στην περίπτωση Κασιδιάρη-, οπότε θα πρέπει να μη μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας της εθνικής μας με την Πολωνία, ώστε να μπορούν οι παίκτες μας να ξεράνουν στις κλωτσιές τους Πολωνούς και να πάρουν τη νίκη.
Μπροστά στο αδιέξοδο που πήγε να δημιουργηθεί, ο Φερνάντο Σάντος πήρε τον λόγο και είπε πως, από τη στιγμή που οι παίκτες φορούν τη φανέλα της εθνικής ομάδας, η βία που ασκούν στους αντιπάλους είναι κρατική και, άρα, είναι νόμιμη βία.
Μετά από την παρέμβαση του Φερνάντο Σάντος, το πρόβλημα λύθηκε και σήμερα οι παίκτες μας θα κλωτσάνε αβέρτα τους Πολωνούς και θα τους δίνουν τα πόδια στα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger