Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η αξιοπρέπεια δε χαρίζεται, κερδίζεται - Αλληλεγγύη στην Όλγα Οικονομίδου

Η αναρχική Όλγα Οικονομίδου βρίσκεται εδώ και 24 μέρες στην απομόνωση λόγω της άρνησής της να υποστεί την εξευτελιστική για την αξιοπρέπεια της διαδικασία του σωματικού ελέγχου.

Η Όλγα Οικονομίδου, μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις γυναικείες φυλακές Διαβατών μετά την πειθαρχική μεταγωγή που της επιβλήθηκε από τις φυλακές της Θήβας, επειδή επιτέθηκε σε  υπηρεσιακή κρατούμενη  όταν την μετέφεραν στην ακτίνα της. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Πειθαρχείο των φυλακών στα Διαβατά παρακολουθούμενη από κάμερες  24 ώρες το 24ωρο, τις οποίες τελικά  κατάφερε να μπορεί  να τις καλύπτει, διεκδικώντας το αυτονόητο με την ανυποχώρητη στάση της.

Στην  Όλγα έχουν επιβληθεί αυτή τη στιγμή 3 πειθαρχικά ανάμεσα σε αυτά και η πειθαρχική μεταγωγή της η οποία εστάλη από τη φυλακή Διαβατών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο όμως κωλυσιεργεί σκόπιμα για να παρατείνει την παραμονή της συντρόφισσας στο Πειθαρχείο. Συγκεκριμένα η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών παρατείνει εκδικητικά την παραμονή της σε αυτές της συνθήκες παρότι έχει συνεδριάσει αρκετές φορές από τότε.
https://athens.indymedia.org/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger