Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη την Επικράτεια

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
του Σπυρίδωνος
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
του Δημητρίου
ΧΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
του Νικολάου
ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
του Αριστείδη
ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
του Σγουρού - Κωνσταντίνου
ΜΑΪΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
του Νικολάου
ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
του Ιωάννη
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ)
του Αρίσταρχου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
του Σπυρίδωνος
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
του Παναγιώτη
ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
του Ηλία
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
του Ανδρέα

ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ





ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ



ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος για το Κόμμα!
Κάθε ψήφος συμβάλλει στην αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ. Γι' αυτό πρέπει όλοι να μάθουμε έγκαιρα πού ψηφίζουμε. Ιδιαίτερα οι ετεροδημότες πρέπει να εξασφαλίσουν από τώρα τη μετακίνησή τους στον τόπο που ψηφίζουν. Είναι κρίσιμης σημασίας ζήτημα η ψήφος στο ΚΚΕ, τώρα που κλιμακώνεται η επίθεση στο Κόμμα, τώρα που στόχος της άρχουσας τάξης είναι η αποδυνάμωση του ΚΚΕ.
Για τη διευκόλυνση των ετεροδημοτών, δρομολογούνται έναντι συμβολικής τιμής λεωφορεία από την Αθήνα με τους εξής προορισμούς: Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο, Αρτα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λακωνία, Βόνιτσα - Πρέβεζα - Λευκάδα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για διευκόλυνση, σε σχέση με τον τρόπο μετακίνησης, οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται στο Εκλογικό Κέντρο του ΚΚΕ στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, Ομόνοια) και στα τηλέφωνα: 210.3302.411 και 210.3301.106. Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στα νησιά του Αιγαίου μπορούν να απευθύνονται στα ίδια τηλέφωνα για το έγκαιρο «κλείσιμο» εισιτηρίων, αλλά και για να μάθουν τα δρομολόγια.
Επίσης, δρομολογούνται λεωφορεία: Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα (τηλέφωνο επικοινωνίας 2310.280243). Από Λάρισα για Λαμία, Χαλκίδα, Αθήνα (τηλέφωνο 24102.51878). Από Βόλο για Αθήνα (τηλέφωνο 24210.29766). Από Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη για Λάρισα, Βόλο, Αθήνα (τηλέφωνο 24610.40217).
Λεωφορεία θα δρομολογηθούν και από την ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας για όσους θέλουν να ταξιδέψουν για Αθήνα από τους Νομούς Θεσπρωτίας - Ιωαννίνων - Πρέβεζας - Αρτας - Λευκάδας - Αιτωλοακαρνανίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651031755, 6973311733 και στα Γραφεία των ΝΕ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
Επισημαίνεται πως οι ετεροδημότες ψηφοφόροι δικαιούνται άδεια από την εργασία τους, προκειμένου να πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες για να ψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger