Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Αποκρουστικό το στυλ της Ελλάδας»

Κάθε άλλο παρά ελκυστικό χαρακτηρίζει ο Βλάντιμιρ Σμίτσερ τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Ελλάδα. Ο Τσέχος παλαίμαχος φορ ήταν μέλος της ομάδας που το 2004 έχασε στον ημιτελικό της διοργάνωσης από την Ελλάδα.

«Είμαι σίγουρος πως θα κερδίζαμε εμείς το Euro το 2004. Όταν τελείωσε το τουρνουά κι επέστρεψα στη Λίβερπουλ, οι συμπαίκτες μου, όπως ο Τζέραρντ, ο Κιούελ και ο Κάραγκερ, μού έλεγαν ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και αξίζαμε να πάρουμε εμείς τον τίτλο», τόνισε ο Σμίτσερ.

«Το στυλ της ελληνικής ομάδας είναι το ίδιο αποκρουστικό εδώ και χρόνια. Πάντα παίζουν κλειστά και προσεκτικά, δεν βγαίνουν στην επίθεση. Είναι τρομερό πώς σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία», πρόσθεσε, αλλά διέκρινε και διαφορές σε σχέση με την προ οκταετίας ομάδας: «Η ελληνική ομάδα παίζει με την ίδια τακτική, όπως το 2004, όμως πλέον οι παίκτες της έχουν ωριμότητα και εμπειρίες, που τις κουβαλούν από τις ομάδες τους. Παράλληλα είναι πιο δυνατοί στην επίθεση. Ο Χαριστέας ήταν καταπληκτικός το 2004, αλλά ο Γκέκας είναι καλύτερος, πιο παραγωγικός σκόρερ και το έχει δείξει στο εξωτερικό».

Όσο για τον αποψινό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τσεχίας, είπε: «Για να νικήσεις την Ελλάδα πρέπει να παίζεις πειθαρχημένα, να έχεις φαντασία στο παιχνίδι σου και να μην είσαι αφελής σαν ομάδα, όπως ήμασταν εμείς απέναντι στη Ρωσία. Δεν θα είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά πόλεμος».

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Awesome post.

Feel free to visit my site; cpubenchmark net cpu_list php

Powered By Blogger