Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Εργαζόμενε, άνεργε, συνταξιούχε, νέε και νέα,

Στόχος των εκμεταλλευτών σου και των κομμάτων της ΕΕ είναι η μείωση του ΚΚΕ, για να είναι ελεύθερα τα χέρια τους να σε τσακίζουν! Το ΚΚΕ πρέπει να μείνει δυνατό και όρθιο!
Την επόμενη ημέρα των εκλογών χρειάζεσαι το δικό σου κόμμα, τη δική σου δύναμη για την υπεράσπιση του μισθού - μεροκάματου, της σύνταξης, του επιδόματος ανεργίας, για την κάλυψη των πολύ άμεσων αναγκών σου σε φάρμακα, ιατρική περίθαλψη, για προστασία από τα χαράτσια κ.λπ.
Στο πραγματικό πολιτικό ερώτημα «με τα μονοπώλια ή με το λαό», «με το κεφάλαιο ή την εργασία», το ΚΚΕ δεν πατάει σε δύο βάρκες. Είναι το μόνο κόμμα που με σταθερότητα και συνέπεια έχει αποδείξει για πάνω από εννιά δεκαετίες ότι είναι με το λαό και δε θα τον προδώσει.
Διεκδικούμε τον πρωτοπόρο ρόλο του ΚΚΕ στη διακυβέρνηση της Λαϊκής Εξουσίας, που θα την αναδείξει ο λαός και θα είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής της.
Ανάτρεψε στην κάλπη στημένα σκηνικά, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά - δεξιάς ή αριστερής διαχείρισης, που βάζουν το λαό στη γωνία.
Ψήφισε, δυνάμωσε το ΚΚΕ. Πάει κόντρα στο ρεύμα της υποταγής και των αυταπατών. Για το δικό σου συμφέρον, για να γίνει πρωταγωνιστής ο λαός.
Με το ΚΚΕ μπροστά!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger