Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Tips για σωστό τηγάνισμα! ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ !


Από το απλό σoτάρισμα λίγων δευτερολέπτων μέχρι τη χρήση της περισσότερο διαδεδομένης φριτέζας, το τηγάνισμα θέλει προσοχή. Μάθετε όλα τα μυστικά του και προσφέρετε τα τελειότερα τηγανιτά εδέσματα που ετοιμάσατε ποτέ! Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνταγών της ελληνικής κουζίνας χρειάζεται λίγο ως πολύ τηγάνι ή φριτέζα. Από τα απλά συνοδευτικά λαχανικά μέχρι και το ίδιο το κρέας, όλα περνούν από κάποιο είδος λίπους ή λαδιού που τους καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη γεύση και το ανεπαίσθητο «ρόδισμά» τους! Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο τρόπος τηγανίσματος θα πρέπει να προσαρμόζεται στο εκάστοτε προϊόν, το οποίο με τη σειρά του χρειάζεται ειδική προετοιμασία για το τηγάνι.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ http://iliastaverna.blogspot.com/2012/05/tips.html#.T7ZdtFLFnQs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger