Από το απλό σoτάρισμα λίγων δευτερολέπτων μέχρι τη χρήση της περισσότερο διαδεδομένης φριτέζας, το τηγάνισμα θέλει προσοχή. Μάθετε όλα τα μυστικά του και προσφέρετε τα τελειότερα τηγανιτά εδέσματα που ετοιμάσατε ποτέ! Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνταγών της ελληνικής κουζίνας χρειάζεται λίγο ως πολύ τηγάνι ή φριτέζα. Από τα απλά συνοδευτικά λαχανικά μέχρι και το ίδιο το κρέας, όλα περνούν από κάποιο είδος λίπους ή λαδιού που τους καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη γεύση και το ανεπαίσθητο «ρόδισμά» τους! Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο τρόπος τηγανίσματος θα πρέπει να προσαρμόζεται στο εκάστοτε προϊόν, το οποίο με τη σειρά του χρειάζεται ειδική προετοιμασία για το τηγάνι.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ http://iliastaverna.blogspot.com/2012/05/tips.html#.T7ZdtFLFnQs
ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ To skopelos-news είναι το Νο1 ειδησεογραφικό Site των Βορείων Σποραδων, καθώς επίσης και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησης σας σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Με μόλις 10 χρόνια λειτουργίας, το skopelos-news έχει καταφέρει την Πανελλήνια αναγνώριση του, μέσα από μεγάλα ρεπορτάζ και επιτυχίες. Μάλιστα αποτελεί την πηγή ενημέρωσης όλων των μεγάλων Μ.Μ.Ε της χώρας στις Βόρειες Σποράδες
Παρασκευή 18 Μαΐου 2012
Tips για σωστό τηγάνισμα! ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ !
Από το απλό σoτάρισμα λίγων δευτερολέπτων μέχρι τη χρήση της περισσότερο διαδεδομένης φριτέζας, το τηγάνισμα θέλει προσοχή. Μάθετε όλα τα μυστικά του και προσφέρετε τα τελειότερα τηγανιτά εδέσματα που ετοιμάσατε ποτέ! Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνταγών της ελληνικής κουζίνας χρειάζεται λίγο ως πολύ τηγάνι ή φριτέζα. Από τα απλά συνοδευτικά λαχανικά μέχρι και το ίδιο το κρέας, όλα περνούν από κάποιο είδος λίπους ή λαδιού που τους καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη γεύση και το ανεπαίσθητο «ρόδισμά» τους! Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο τρόπος τηγανίσματος θα πρέπει να προσαρμόζεται στο εκάστοτε προϊόν, το οποίο με τη σειρά του χρειάζεται ειδική προετοιμασία για το τηγάνι.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ http://iliastaverna.blogspot.com/2012/05/tips.html#.T7ZdtFLFnQs
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου