Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Αδίστακτοι στην εξαπάτηση

«Μια βδομάδα μάχης πόρτα - πόρτα, φίλο - φίλο, γνωστό - γνωστό. Μέχρι και τη στιγμή της κάλπης. Για να μην πάει καμία ψήφος χαμένη. Για να μη σκορπίσει καμία ψήφος. Εδώ κι εκεί, σε αντιμνημονιακές σημαίες ευκαιρίας»... Ποιος τα είπε αυτά; Ο αρχηγός του κόμματος που πρώτο ύψωσε αντιμνημονιακή σημαία ευκαιρίας. Ο Αλ. Τσίπρας, επικεφαλής του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι αδίστακτοι οι οπορτουνιστές προκειμένου να εξαπατήσουν το λαό και να αρπάξουν την ψήφο του. Ηταν αυτοί που τοποθέτησαν το μνημόνιο στο επίκεντρο της προεκλογικής τους ατζέντας. Αυτοί που προσπαθούν να κοροϊδέψουν το λαό ότι όλα του τα προβλήματα πηγάζουν από το μνημόνιο και η απαλλαγή απ' αυτό αρκεί για να τους λύσει τα προβλήματα. Αυτοί που αφήνουν στο απυρόβλητο την εξουσία των μονοπωλίων που επέβαλε, με ή χωρίς μνημόνια, σε όλη την ΕΕ τα ίδια αντιλαϊκά μέτρα.
Σήμερα κομπάζουν με αλαζονεία: «Εμάς μόνο φοβούνται, ψηφίστε τη μόνη πολιτική δύναμη που πραγματικά φοβούνται οι δανειστές, η διαπλοκή και οι δύο πολιτικοί εκπρόσωποί τους - ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς». Γιατί να τους φοβηθούν όμως οι δανειστές; Επειδή αναγνωρίζουν το χρέος και δηλώνουν εκ των προτέρων ότι βρέξει - χιονίσει θα το ξεπληρώσει ο λαός; Γιατί να τους φοβηθεί η διαπλοκή; Γνωρίζει καλά ότι το έδαφος στο οποίο «φύεται» ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ σκοπό έχει να το κάνει πιο γόνιμο. Να το διαχειριστεί θέλει όχι να το «αποξηράνει». Οσο για τους Βενιζέλο - Σαμαρά και την τάξη που αυτοί εκπροσωπούν; Δεν τους ανησύχησε ποτέ κανένα ανάχωμα στο βαθμό που αυτό έπαιζε το ρόλο του για την ανάσχεση της λαϊκής ριζοσπαστικοποίησης.
Να μη σκορπίσει πράγματι η ψήφος του λαού σε «σκορποχώρια» που με σημαίες ευκαιρίας προσπαθούν να «πιάσουν την καλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger