Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Οι πουλημένοι δημοσιογραφίσκοι…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
images.jpg
…τα ορφανά του Άκη, οι έγκριτοι με σπίτια στο Λονδίνο, συνεχίζουν να αρθρογραφούν ως βουβουζέλες των Γερμανών. Την ίδια στιγμή, πρόεδρος και πολιτικοί δίνουν ρεσιτάλ εκποίησης της χώρας. Αναδημοσιεύουμε:
Αρκετά πια ανεχτήκαμε τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες !
¨Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ,άνθρωποι που γεννήθηκαν για να μας κυβερνούν ,για να διαχειρίζονται τις τύχες των παιδιών μας το μέλλον της πατρίδος μας ,στέκουν και χασκογελούν με την αγωνία μας ,μας απειλούν ,μας χλευάζουν !


Σενάρια σχεδιάζονται και μας στέλνονται μέσω των γνωστών οίκων και των τοπικών οπαδών και συνεργατών τους ! Γνωστό Γερμανικό περιοδικό σε ειδική έκδοση επεξεργάζεται διάφορα σενάρια ακόμη και αυτό του πραξικοπήματος και αμέσως εδώ υιοθετείται και χλευάζεται ο Στρατός μας ,οι Αξιωματικοί μας ,οι Στρατιώτες μας ,οι Αρχηγοί μας !
Μάλιστα συντάκτης που θεωρείται ειδικός σε αμυντικά θέματα λοιδορεί τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων λέγοντας ότι μόνο αυτός θα υπακούσει σε εντολή ! Που θα δοθεί για καταστολή ταραχών !
Ακούστε παλληκάρια της φακής εδώ κινδυνεύει η Πατρίδα , δεν παίζουμε ούτε πόλεμο ,ούτε video games και καλά θα κάνει αυτός που γράφει ανακρίβειες για καταστολή ταραχών από τις Ένοπλες Δυνάμεις να βγάλει το σκασμό !
Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι για να φυλάνε να σύνορα και την Πατρίδα τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο !
¨Όλοι οι Αξιωματικοί γνωρίζουν την δουλειά τους και είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την Πατρίδα για ψαχτείτε μεταξύ σας φλώρια , εσείς που ψάχνεται για ανοικτό εισιτήριο για την κοπανήσατε μόλις θα ηχήσει η σειρήνα !
Δεν είναι δυνατόν οι Τούρκοι να είναι απλωμένοι σε όλο το πλάτος και το μήκος των συνόρων μας και εμείς να χλευάζουμε τους Αρχηγούς μας και να αφήνουμε υπονοούμενα με σχετική ευκολία ενώ οι άλλοι να θαλασσοπνίγονται στα βράχια των νησιών μας !
Κάνουμε έκκληση στους Πολιτικούς κόψτε το λαιμό σας και βρείτε λύση ! Σήμερα τώρα αύριο !
Σας ποτίζουμε ,σας ταΐζουμε μας κυβερνάτε με περισσή αλαζονεία αλλά δεν έχετε δικαίωμα να μας πάρετε το όνειρο των παιδιών μας ,την γη μας τους νεκρούς μας !
Βάλτε στην άκρη τα μικροκομματικά σας και καθίστε να τα βρείτε να μην σας πάρει ο διάβολος τον Πατέρα γιατί η οργή μας θα είναι απρόβλεπτη και μη διαχειρίσιμη !
Κάνουμε έκκληση στον Ανώτατο Άρχοντα της Πατρίδος να σταθεί στο ‘ύψος του και επιτέλους να πάρει αποφάσεις και να μην παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο !
Να σταματήσει να παριστάνει τον ουδέτερο και να θυμηθεί ότι είναι υπεράνω κομμάτων και είναι Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων ! Εκεί δε που βρίσκεται ειναι με εντολή για να μπορεί τραβήξει το αυτί αυτών των κάποιων που το παίζουν χαρωπά γιατί η πήραν καινούργιο παιχνιδάκι σήμερα !
Αν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει τους ενημερώνουμε οτι τίποτε δεν θα μείνει όρθιο ! Η ορμή και απελπισία δεν μαζεύεται ούτε καταστέλλεται
Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο αύριο άν ξεσπάσει η καταιγίδα που …’Έρχεται και εμείς θα είμαστε χωρίς ηγεσία και χωρίς Κυβέρνηση !
Βετεράνος
EΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger