Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ

ΦΡΙΞΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.
Ο κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ,, κατήγγειλε από το βήμα του Ρ/Σ σταθμού του ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε το πώς η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή.
Από νωρίς το πρωί, η “άλλη πλευρά” διεκδικούσε αντίλογο με το πρόσχημα ότι ένας άνθρωπος λοιδορείται δημόσια κι έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.
Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Πετράκη, κα Φλεβαράκη Μαρία, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις “ανήθικες” σε βάρος του κατηγορίες…
Έτσι έγινε. Ο “καθηγητής” τηλεφώνησε, τοποθετήθηκε δημόσια με προκλητικό ύφος και αισθανόμενος ότι πήρε τη ρεβάνς του, έκλεισε ως Καρδηνάλιος!
Η συνέχεια είναι σοκαριστική.
Μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, οργισμένη ζήτησε το βήμα του σταθμού για να καταγγείλει τον κατα συρροή παρα φύσιν βιασμό σε βάρος της από το Χρυσαυγίτη Πετράκη. Η μαρτυρία της είναι ένα ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στα μούτρα μιας ολόκληρης κοινωνίας που αν δεν ενεργήσει άμεσα για να στείλει τους εγκληματίες νεοναζί στα σκουπίδια, θα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
Το αρχείο ήχου έχει πάρει το δρόμο για τον Εισαγγελέα. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1398941
http://ergatis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger