Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Προεκλογικές αθλιότητες από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δήλωση του Κώστα Καζάκου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ για τη συκοφαντική επίθεση στο ΚΚΕ
Απάντηση στις συκοφαντικές επιθέσεις στο ΚΚΕ από μέλη και στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που διακινούν αθλιότητες περί εκλογικής συνεργασίας με το ΛΑ.Ο.Σ. στο νομό Ηλείας, δίνει με γραπτή του δήλωση, ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στο νομό Κώστας Καζάκος. Τις τελευταίες μέρες, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τόσο στο νομό, όσο και γενικότερα, ψευδολογούν διαδίδοντας ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ παραβρέθηκε σε εκδήλωση του υποψηφίου του ΛΑ.Ο.Σ. στην Ηλεία, Κ. Αβραμόπουλου και μάλιστα προλόγισε βιβλίο το οποίο εξέδωσε. Από το ανύπαρκτο αυτό γεγονός, πλέκουν τη συκοφαντία περί συνεργασίας.
Στη δήλωσή του, ο Κώστας Καζάκος τονίζει: «Ο κ. Αβραμόπουλος είναι ένας γνωστός μου Ηλειος δημοσιογράφος, ο οποίος είχε την καλοσύνη να μου αποστείλει το νέο του βιβλίο, που αναφέρεται σε μερικές διάσημες γυναικείες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων η Μαντώ Μαυρογένους, η Λέλα Καραγιάννη, η Μαρία Κάλλας, η Μελίνα Μερκούρη κλπ. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την παρουσία μου σε μια τέτοια πολιτιστική εκδήλωση, ακόμα και να προλογίσω. Ομως, σε προεκλογική περίοδο και όταν μάλιστα ο κ. Αβραμόπουλος εκτίθεται ως υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τον ΛΑ.Ο.Σ. και εγώ στην ίδια περιοχή με το ΚΚΕ, η παρουσία μου και μόνο στην εκδήλωσή του, θα ήταν γεγονός "ανόσιο" και βλακώδες.
Αυτό το γνωστοποίησα στον κ. Αβραμόπουλο αμέσως μόλις έμαθα την υποψηφιότητα του και είμαι βέβαιος ότι, ως ευγενής άνθρωπος θα το επιβεβαιώσει. Ενα όμως εκ παραδρομής δημοσίευμα, έδωσε λαβή σε ανθρώπους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι οποίοι θέλουν να συγκαταλέγονται μεταξύ των αριστερών, να ξεκινήσουν συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και των αγώνων του, περί δήθεν εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ και του ΛΑ.Ο.Σ. Κάθε νοήμων άνθρωπος και στους Ηλείους περισσεύει η εξυπνάδα, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για μία συνήθη και αναμενόμενη αθλιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger