Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο Βασίλειο Χαλάτση, τον Ταξίαρχο Συμεών Οφείδη και τους Αστυνομικούς Διευθυντές Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Καλομπάτσιος ΧρήστοςMε τους αστυνομικούς ο Χρ. Καλομπάτσιος

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Λάρισας κ.  Χρήστος Καλομπάτσιος, επισκέφθηκε σήμερα την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας και όλες τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο Βασίλειο Χαλάτση, τον Ταξίαρχο Συμεών Οφείδη και τους Αστυνομικούς Διευθυντές Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωση Αστυνομικών Λάρισας κ. Μιχάλη Τολίκα.
Στη συνάντησή τους εστίασαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο κ. Χρήστος Καλομπάτσιος επεσήμανε στο προεδρείο ότι, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς χθες δήλωσε ότι θα αλλάξουν οι μορφές αστυνόμευσης και θα αποκατασταθούν οι μισθολογικές αδικίες σε βάρος των αστυνομικών.
Για το μεταναστευτικό, πρότεινε να αλλάξει ο νόμος 3838 (Ραγκούση), για τη νομιμοποίηση και την παραμονή των μεταναστών που έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και σε συνεργασία με την Ε.Ε. να επαναπατρισθούν στη χώρα τους όλοι οι παράνομοι μετανάστες.
Τέλος ο Χρήστος Καλομπάτσιος επαίνεσε το σημαντικό, πολύπλευρο και κοινωνικό έργο που επιτελεί όλο το προσωπικό των Υπηρεσιών στον τομέα της δημόσια τάξης και ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger