Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Και ξαφνικά οι νταβατζήδες και οι υποτακτικοί τους βλέπουν “καταστροφή”. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ, κατόπιν εορτής προφήτες!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
“Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.”

Περικλής Γιαννόπουλος.

“Από τη μια μεριά το καθήκον να πραγματοποιήσει την εθνική επανάσταση, που επιδιώκει να αποτινάξει το ζυγό του ξένου ιμπεριαλισμού, κι από την άλλη μεριά να πραγματοποιήσει τη δημοκρατική επανάσταση, που τείνει ν’ αποτινάξει το ζυγό των φεουδαρχών γαιοκτημόνων στο εσωτερικό της χώρας. Το κύριο από τα δυο αυτά καθήκοντα είναι η εθνική επανάσταση, που αποσκοπεί στην ανατροπή του ιμπεριαλισμού...” Μάο Τσε Τουνγκ

Έντρομοι οι διαχρονικοί βιαστές της Ελλάδας και των Ελλήνων, στα εκβιαστικά τους πρωτοσέλιδα και στις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, βλέπουν την καταστροφή και τολμούν να εγκαλούν τον Έλληνα που τόλμησε να απογαλακτιστεί από τα κατασταλτικά που τον τάιζαν.

Οι υμνητές της “σοβαρής” Τρόικας, ουρλιάζουν: “Έρχεται ο Τσίπρας! Έρχεται ο Καμμένος!”. Ναι, οι ίδιοι που ακόμα δεν έχουν δώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ BLACKROCK στους διεφθαρμένους τραπεζίτες! Τόσο τεχνοκράτες η “Τρόικα”… Δίνουν 150 δις από το αίμα των Ελλήνων σε ανθρώπους που στην ουσία τίναξαν τις επιχειρήσεις τους στον αέρα και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ! Τόσο αξιόπιστη είναι η Τρόικα.

Όσο αξιόπιστοι είναι και οι αμόρφωτοι παραδημοσιογράφοι του πεντοχίλιαρου που τάιζαν φούμαρα κατά παραγγελίαν των διεφθαρμένων τσιφλικάδων.

Αυτοί που έριξαν την Ελλάδα σε περιδίνηση πολυετούς ύφεσης. Αυτοί που κατέστρεψαν την πραγματική αγορά αλλα έδιναν δισεκατομμύρια για μυλαράκια και φωτοβολταϊκά. Αυτοί που από το 1941 έχουν εγκαταστήσει κληρονομική τυραννία εις βάρος των ΤΙΜΙΩΝ. Αυτοί που πνίγουν το ΑΡΙΣΤΟ για να προβάλλουν το ΑΧΡΗΣΤΟ τώρα σκούζουν.

Πάψτε φαιδροί. Θα σας χρειαστεί η φωνή σε λίγο, όταν οι εξελίξεις επικυρώσουν απόλυτα τον τρόμο σας. Τον δικό σας, προσωπικό τρόμο βέβαια που θα είναι ο θρίαμβος των Ελλήνων.

ΥΓ. Ο μόνος εφιάλτης σε αυτή την χώρα, είστε ΕΣΕΙΣ. Ακόμα και οι εφιάλτες όμως, έχουν πάντα ένα τέλος.
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger