Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πολυτελή κρουαζιερόπλοια στις Βόρειες Σποράδες

cruises-
Σημαντική χαρακτηρίζεται από τους ντόπιους η Σαββατιάτικη επίσκεψη του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Columbus 2», το οποίο προσέγγισε τα χωρικά ύδατα της Σκιάθου, μεταφέροντας εξακόσιους περίπου Γερμανούς τουρίστες.
Επιπλέον, προγραμματίζεται η άφιξη του πολυτελούς ιστιοφόρου κρουαζιερόπλοιου «Star Klypper», Αμερικανικών συμφερόντων, στις 27 Ιουνίου και τις 22 Αυγούστου, αντίστοιχα, στην Σκόπελο, έχοντας ως επόμενο σταθμό του το νησί της Σκιάθου.
Οι επαγγελματίες αλλά και οι φορείς των νησιών εκτιμούν ότι η επίσκεψη κρουαζιερόπλοιων αποτελούν πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην περίοδο της οικονομικής ύφεσης, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στις Βόρειες Σποράδες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΦΥΚΙΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΑΝΗΞΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΕΝΕ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ ΕΛΛΕΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Powered By Blogger