Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στη Σκιάθο η κινητή μονάδα ΚΤΕΟ

Οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων και η διεύθυνση Μεταφορών ικανοποίησαν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Σκιάθου για τη διεξαγωγή των εξετάσεων άδειας οδήγησης στο νησί.
Η εξέλιξη αυτή αποκτά ιδιαίτερη αξία, αφού σε μία εποχή δύσκολη , σε μία εποχή ανεπανάληπτης οικονομικής κρίσης, οι υποψήφιοι οδηγοί της Σκιάθου αποφεύγουν τα έξοδα μετακίνησης αλλά και την συνεπαγόμενη ταλαιπωρία.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας μετέβη στη Σκιάθο με τον περιφερειακό σύμβουλο Φίλιππο Χήρα και παρακολούθησαν την διαδικασία των εξετάσεων όπου και ανέφερε ότι «πρόκειται για μία δέσμευση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού που υλοποιείται και αποδεικνύει τη συνέπεια των λόγων μας και το πόσο κοντά βρισκόμαστε στα «θέλω» των συμπολιτών μας».
Οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών των επιβατικών αυτοκινήτων ξεκίνησαν τον Μάρτιο ενώ την Πέμπτη 17 Μαΐου έγιναν για πρώτη φορά οι εξετάσεις για δίκυκλα.
Ο κ. Κοπάνας βρέθηκε και στο χώρο που είναι εγκαταστημένη η κινητή μονάδα ΚΤΕΟ και δήλωσε ότι «είναι πολύ σημαντική η απόφαση του Περιφερειάρχη να λειτουργήσει κινητή μονάδα ΚΤΕΟ στη Σκιάθο, δίνοντας τη δυνατότητα στους νησιώτες γρήγορα και εύκολα να περνούν από τεχνικό έλεγχο τα οχήματα τους».
Η διαδικασία ελέγχου διαρκεί 20 λεπτά, έχουν ελεγχθεί 1000 αυτοκίνητα και τον τελευταίο ενάμισι μήνα περίπου 250, ενώ από τη διεύθυνση μεταφορών γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκτηθεί και δεύτερη κινητή μονάδα για να εγκατασταθεί μόνιμα στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger