Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - Θάνατος επιβάτη στο Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π. 8681 στη Σαλαμίνα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κω – Απεγκλωβισμός ατόμου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης – Διακομιδή ασθενών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θάνατος επιβάτη στο Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π. 8681 στη Σαλαμίνα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κω – Απεγκλωβισμός κινδυνεύοντος ατόμου από δύσβατη – βραχώδη περιοχή στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης – Διακομιδές ασθενών

Η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Δ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.8681 ότι κατά τον κατάπλου του στα Παλούκια Σαλαμίνας προερχόμενο από το Πέραμα, βρέθηκε εντός του πλοίου λιπόθυμος άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών.
Άμεσα μετέβη στο σημείο προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, με το οποίο διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αναστάσεως Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικής εξέτασης.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας.

====================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό λιμένα της Κω, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου και Κω, 23χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει εντός της αποσκευής του ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 5,3 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Κω, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

====================

Πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου ενημερώθηκε από το Ε.Κ.Α.Β. σχετικά με την ύπαρξη ατόμου το οποίο είχε τραυματιστεί στο πόδι σε δύσβατη – βραχώδη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, Καλού Χωριού, κοντά στη θάλασσα.
Άμεσα πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε στην περιοχή όπου εντόπισε και με τη συνδρομή του πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 68χρονο τραυματία μεταφέροντάς τον στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου απ’όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο οικείο Γενικό Νοσοκομείο.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
• 58χρονου από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. και
• 52χρονης από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger