Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Επίθεση από εκπρόσωπους του σύριζα στο skopelos news μέσω από παπαγαλάκια του σύριζα της Θεσσαλίας διαβάστε ο φασίστας του σύριζα τη γράφει για εμάς και βγάλτε συμπεράσματα για το ήθος τους που θέλουν και συνεργασία τα Λαμόγια της καρέκλας

Έχουν ξεφύγει εντελώς στο ΚΚΕ!

Μετά την προβοκατόρικη επίθεση των τελευταίων ημερών από το Ριζοσπάστη και προσωπικά από την Αλέκα Παπαρήγα, διάφορα "κόκκινα" παπαγαλάκια ανά την Ελλάδα αναπαράγουν την φτηνή, αισχρή κι ανήθικη προπαγάνδα του ΚΚΕ, μέσα από blog κυρίως.
Ένα από αυτά είναι και το ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ (Kamposnews.blogspot.com) του κ. Γιώργου Πιπερόπουλου (σοβαρού -κατά τα άλλα- αρθρογάφου στον τοπικό Τύπο), το οποίο αναδημοσίευσε χθες (χωρίς προφανώς να διασταυρώσει τις πληροφορίες) μια ανάρτηση κάποιου αγράμματου από τη Σκόπελο - φανατικού οπαδού του ΚΚΕ, το skopelos-news.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Πιπερόπουλο: Τον τιμάει η οποιαδήποτε αναδημοσίευση σαν κι αυτή του Σκοπελίτη Blogger;; 
Εδώ δεν μιλάμε για μια άλλη άποψη. Εδώ μιλάμε για κοινή συκοφαντία.
Γιατί ο κ. Πιπερόπουλος (ή όποιος άλλος κρύβεται πίσω από το blog) δεν σέβεται τον εαυτό του και τις αρχές του;; (αν τελικά έχει...)
Αν και δεν θα θέλαμε να αναδείξουμε τέτοιας ποιότητας ιστότοπους, σας προτείνουμε παρ' όλα αυτά να πάτε ΕΔΩ, μόνο και μόνο για να διαβάσετε την ποιότητα της πολιτικής κάποιων αμετανόητων γκεμπελίσκων του ΚΚΕ...
ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ 
 ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger