Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ιδιωτικά αεροσκάφη στη Σκιάθο

Συμφωνία με εταιρίες για να εξυπηρετηθούν γηγενείς και επισκέπτες
Φιλόδοξο σχέδιο αποτελεί η συμφωνία που προωθείται με εταιρίες που διαθέτουν στόλο ιδιωτικών αεροπλάνων, προκειμένου να εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν να μεταβούν ανά πάσα στιγμή, ακόμη και σε περιόδους αιχμής, στην Σκιάθο, ή σε άλλες περιοχές, νησιωτικές και μη. Το συγκεκριμένο θέμα προωθεί ο Όμιλος Τουριστικής Προβολής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του νησιού, δίνοντας σε όσους επιθυμούν, την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον προορισμό τους, καταβάλλοντας λογικό αντίτιμο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ
Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα, θα μπορούν να εξυπηρετούν παρέες τριών, τεσσάρων ή και έξι ακόμη ατόμων, μεταφέροντάς τους απευθείας από τον προορισμό τους προς την Σκιάθο και στην συνέχεια, εφόσον το επιθυμούν, σε κάποιον άλλο νησιωτικό προορισμό. «Η νέα πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από την περασμένη Κυριακή και έχουμε κλείσει συμφωνία με επτά εταιρίες οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους, διαθέτουν έναν στόλο 45 αεροσκαφών που μπορούν να εξυπηρετήσουν ομάδες τριών, τεσσάρων ή και έξι ακόμη ατόμων, ενώ το εισιτήριο είναι σε λογικά πλαίσια» υπογραμμίζει ο κ. Γιάννης Κουκουλάκης, πρόεδρος του προαναφερθέντος Ομίλου και παράλληλα της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.
Στην παρούσα εξυπηρετούνται έλληνες και ήδη έχουν ενημερωθεί ξενοδόχοι και επιχειρηματίες, προκειμένου να μεταβαίνουν, εφόσον το επιθυμούν, απευθείας από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και όποια ακόμη περιοχή διαθέτει αεροδρόμιο, στην Σκιάθο. «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανοίγει σημαντικές προοπτικές για το νησί, διότι όποιος επιθυμεί, θα έχει την δυνατότητα να έρθει στην Σκιάθο και μετά από τρεις μέρες πχ, να επισκεφτεί με το ίδιο μέσο κάποιο άλλο νησί, ή να μεταβεί όπου αλλού επιθυμεί ο καθένας, κατά περίπτωση» αναφέρει ο κ. Κουκουλάκης.
Οι παραπάνω φιλόδοξες πρωτοβουλίες εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του νησιού, ενόψει μάλιστα και του διεθνούς gay festival που εκτιμάται ότι θα θέσει το νησί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, στο διάστημα μεταξύ 12 και 15 Ιουλίου. Οι διοργανωτές προωθούν την μετακίνηση μέσω των παραπάνω εταιριών, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι «η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού».
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger