Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.....

Με αφορμή όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι.
Λένε πως οι Έλληνες έχουν κοντή μνήμη. Στο Βόλο όμως όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε γεγονότα που έγιναν πριν από πέντε χρόνια.
Το 2007, οι περισσότεροι από μας που διαβάζουμε τοπικές εφημερίδες, θυμόμαστε πολύ καλά την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ Παπατόλια και Φώτη. Ο Παπατόλιας υποστήριξε τον Βενιζέλο και ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φώτης υποστήριξε σθεναρά τον Γ. Παπανδρέου.
Επίσης, ένα από τα πιο γνωστά αθλήματα στην πολιτική είναι και η «κωλοτούμπα» την οποία, απ’ ό,τι φάνηκε, πολύ αγάπησε στη συνέχεια ο κύριος Φώτης. Άλλαξε στρατόπεδο όταν είδε την άνοδο Βενιζέλου, «ερωτεύθηκε παράφορα» και τον Καρτάλη και, ξεχνώντας ότι είναι Γραμματέας, είχε μια φαεινή ιδέα:
Να θέσει στο ψηφοδέλτιο υποψηφίους βουλευτές στη Μαγνησία πρόσωπα που είναι κοντά στον Παπατόλια, για να μοιρασθούν οι ψήφοι και να τον αποδυναμώσει.
Μη μας περνάτε άλλο για χαζούς!!! Από κυβίστηση (κωλοτούμπα) και ανακυβίστηση (τούμπα και αναπήδηση) μάθαμε κι εμείς τόσα χρόνια που μας κυβερνάτε όλοι εσείς...
Ξυπνήστε επιτέλους! Το «μαύρο» δεν το γλιτώνει ούτε ο Καρτάλης ούτε ο Φώτης, αν τελικά ο......αστερίσκος στο όνομά του δεν ληφθεί υπόψη και ξεπεραστεί από τα κεντρικά!
 
Ευχαριστώ πολύ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
N.N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger