Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Υπάρχει πείρα


Μιλώντας, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Βόλο, ο Γ. Λούμας, υποψήφιος του Κόμματος στη Μαγνησία, αναφέρθηκε και στα όσα για το ΚΚΕ είπε ο Αλ. Τσίπρας κατά την ομιλία του στην παραλία του Βόλου, επισημαίνοντας: «Ο κ. Τσίπρας μάλλον λάθεψε σε ποια πόλη μιλούσε. Φαίνεται ότι τον έχει θολώσει η έπαρση των τελευταίων ημερών για την "εντολή διακυβέρνησης" που ζητάει επιμελώς και με αγωνία.
Εκανε επίθεση στο ΚΚΕ, εδώ στο Βόλο, όπου, πριν λίγες μέρες, στο Σύλλογο Εργαζομένων στην Τοπική Διοίκηση, η παράταξή του συνεργάστηκε με την ΠΑΣΚΕ και συγκρότησαν, από κοινού, Προεδρείο, ακυρώνοντας τη βούληση των εργαζομένων που έδωσε στο ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ 47%.
Εδώ όπου, πριν λίγους μήνες, ο εκπρόσωπός τους στη Διοίκηση του ΕΚΒ καταψήφισε πρόταση του ΠΑΜΕ για απεργία συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους χαλυβουργούς του Ασπρόπυργου.
Εδώ στην περιοχή μας, όπου η συνεργασία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Αυτοδιοίκησης έχει γίνει «δεύτερη φύση». Εδώ στο Βόλο, όπου τα στελέχη του πρωτοστάτησαν στην πρώην Νομαρχία και στους Δήμους στην υλοποίηση των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης. Ατέλειωτος είναι ο κατάλογος με "τα έργα και τις ημέρες" των στελεχών του εδώ στη Μαγνησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger