Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «Του χωριού το Κοινοβούλιο»


 Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασε η θεατρική παράσταση «Του χωριού το Κοινοβούλιο», που παρουσιάστηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου «Αχίλλειον», στον Βόλο από το Περιφερειακό Θέατρο της Καρδίτσας.
Η παράσταση είναι μία σατιρική κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα, σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.
Οι θεατρόφιλοι του Βόλου γέμισαν την αίθουσα του θεάτρου δίνοντας το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους ηθοποιούς που εντυπωσίασαν με τις άψογες ερμηνείες τους.
Η κωμωδία άκρως επίκαιρη, με τα άφθονα στοιχεία πολιτικής σάτιρας και ηθογραφικά, σκόρπισε άφθονο γέλιο προκαλώντας τον θαυμασμό των θεατών για το έξυπνο θεατρικό της κείμενο, την εξαιρετική ερμηνεία των Καρδιτσιωτών ηθοποιών, τη θαυμάσια μουσική και τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλο, τα όμορφα και λιτά σκηνικά και κοστούμια, τον καλό φωτισμό και την καλή ηχητική.
Οι συντελεστές της παράστασης ήταν οι Σωτήρης Μπακαρός, Αυγή Παπαδημητρίου, Αποστόλης Χαλαβέτας, Βάιος Ρήτας, Δημήτρης Καραμαγκιόλας, Σουμέλα Αρβανίτη και Δημήτρης Ρήτας. Σκηνικά: Πιπίνα Ρήτα, κοστούμια Μαρία Ρήτα.
Την παράσταση διοργάνωσε η Λέσχη Καρδιτσιωτών ν. Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger