Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα Σάββατο


  • Οι Οργανώσεις Βορειοανατολικών συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες», στις 7 μ.μ., στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης» (Χαρίλαου Φλωράκη 6 - πρώην Πυθίας) στο Χαλάνδρι. Ομιλήτρια Βούλα Τσίγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα «Η πρώτη σου ψήφος να 'ναι ανυπότακτη!», στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (κάτω από την Πλ. Γεωργίου). Ομιλητής Πέτρος Ματσώκης, γραμματέας της Εδαφικής Αχτίδας Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Μελάς, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Μαθητών Πάτρας. Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στις 8 μμ, στο «Φρούριο», (Πλατεία Αριστείδη Λαμπρούλη).
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στο Αγρίνιο διοργανώνει συγκέντρωση με το ίδιο θέμα, στις 7.30 μ.μ., στο στενό Κούρου. Ομιλητής Χρήστος Φράγκος, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ.
Αύριο Κυριακή
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στο Μενίδι διοργανώνει σύσκεψη με μαθητές, με θέμα «Η πρώτη σου ψήφος να είναι ανυπότακτη», στις 9 μ.μ., στο «Καφενεδάκι».
  • Οι Οργανώσεις Βάσης Πρέβεζας της ΚΝΕ διοργανώνουν συγκέντρωση με το ίδιο θέμα, στις 8 μ.μ., στη Θεοφάνειο. Ομιλήτρια Ελένη Βαλιώτη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.
  • Η Οργάνωση Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ διοργανώνει για τους μαθητές, εκδήλωση με θέμα «Τιμάμε τους αλύγιστους της ταξικής πάλης», στις φυλακές του Ιτζεδίν, ένα χώρο όπου φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν εκατοντάδες αγωνιστές στη διάρκεια της μετεμφυλιακής περιόδου.

ΠΗΓΗ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger