Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Παπατόλιας για Καρτάλη: "Νίκησε η διαπλοκή!"

Εκτός του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, μένει τελικά, ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας, κ. Απόστολος Παπατόλιας, ο οποίος αντέδρασε έντονα στην εξέλιξη αυτή, κατονομάζοντας ευθέως ως υπεύθυνο για τον αποκλεισμό του, τον βουλευτή του κόμματος, Κώστα Καρτάλη....


Σε μια λιτή, αλλά αιχμηρή γραπτή δήλωσή του, ο κ. Παπατόλιας επισημαίνει συγκεκριμένα, τα εξής: «Νίκησε η διαπλοκή του Κώστα Καρτάλη, του ξενόφερτου και εγκάθετου εκπροσώπου των μεγαλοσυμφερόντων των Αθηνών. Δυστυχώς, έχασε η προοδευτική παράταξη. Έχασε πάνω απ’ όλα η πολιτική ηθική».


Επικρατέστερος για τη θέση του κ. Παπατόλια στο ψηφοδέλτιο φέρεται ο δικηγόρος, πρώην αντινομάρχης, κ. Βαγγέλης Ζαχαρόπουλος, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα που θα το στελεχώσουν, είναι: Κώστας Καρτάλης, Εύη Αδαμάκη, Τζούλια Τσαλίκη, Κατερίνα Γαργάλα, Δημήτρης Σπανός και Φώτης Κοφινάς. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, επισήμως, ο λόγος αποκλεισμού του κ. Παπατόλια από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο είναι ότι ο πρόεδρος του κόμματος επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο χώρο της Αυτοδιοίκησης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger