Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Παράθυρο ανοιχτό σε συνεργασία με ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ αφήνει ο Αλέξης Τσίπρας

Ημέρα + ώρα δημοσίευσης 02.04.2012 - 14.42
«Θα αλλάξει η ζωή μας αν αλλάξουν οι συσχετισμοί στην κάλπη» δήλωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ τους ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον Ν. Χατζηνικολάου και τον Real fm, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία πιθανή σύμπραξη με το ΚΚΕ και τη Δημοκρατική Αριστερά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «εάν τα φέρει έτσι η κάλπη που θα υπάρξει κυβέρνηση, η οποία θα αμφισβητήσει το μνημόνιο».

Ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε την κατάθεση τροπολογίας με την οποία θα προτείνει την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα - εάν το ποσοστό του δεν το δικαιολογεί, επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κρίση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά προειδοποίησε ότι «ο δρόμος θα είναι δύσκολος με συγκρούσεις και θυσίες».

Τέλος μίλησε για «μετατόπιση του Κουβέλη» και άφησε αιχμές για τις πολιτικές μετεγγραφές της ΔΗ.ΜΑΡ: «Η Δημοκρατική Αριστερά προέρχεται από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, με τόσα στελέχη του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ που έχει, μοιάζει περισσότερο με διάσπαση του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αγαπημένος μου Φώτης έχει μεγάλα διλήμματα μπροστά του», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger