Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Μαγνησία

Ανακοινώθηκαν οι έξι υποψήφιοι τηλεφωνικά έκλεισε η έβδομη
Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκαν οι έξι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ τηλεφωνικά «έκλεισε» η έβδομη θέση, καθώς υπήρχε συμφωνία να πληρωθεί από στέλεχος των «Ελεύθερων Πολιτών», αλλά, λόγω αδυναμίας στελέχους του Βόλου, αποφασίστηκε να μπει στη θέση του στέλεχος του Αλμυρού, που προτάθηκε στη σημερινή συνέλευση της Ν.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Όπως αποφάσισε η συνέλευση, υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Ν. Μαγνησίας, ενόψει των εθνικών εκλογών, θα είναι ο Γραμματέας της Ν.Ε. Πάρις Μουτσινάς, πρώην δήμαρχος Ιωλκού, ο Φώτης Λαμπρινίδης, νυν αντιδήμαρχος Βόλου, ο Παντελής Μαστρογιάννης, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, ο Στέφανος Λάζος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας, η Ελένη Τζαλαβρέτα, δικηγόρος και η Εύη Δεληπέτρου, δικηγόρος.
Όσον αφορά στην έβδομη θέση του ψηφοδελτίου, αρχικά έγινε πρόταση στον Θανάση Ακρίβο, των «Ελεύθερων Πολιτών», αλλά ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και πρότεινε στο ψηφοδέλτιο να ενταχθεί ο Νίκος Αποστολόπουλος, των «Ελεύθερων Πολιτών», ο οποίος, όμως, κατάγεται από τη Φθιώτιδα. Από την πλευρά της η Ν.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ. πρότεινε στη θέση του κ. Αποστολόπουλου τον Στέργιο Γαρδικλή διότι κατάγεται από τη Μαγνησία. Ωστόσο λόγω του ότι, υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ΔΗΜ.ΑΡ και των Ελεύθερων Πολιτών, σε κεντρικό επίπεδο, για έναν υποψήφιο των Ελεύθερων Πολιτών στη Μαγνησία, θα υπάρξει άμεσα συζήτηση με τα κεντρικά προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο έβδομος υποψήφιος.
Σε επικοινωνία της ΔΗΜΑΡ με τον Βασίλη Οικονόμου, επικεφαλής των Ελεύθερων Πολιτών, δόθηκε η δυνατότητα στη ΝΕ Μαγνησίας της ΔΗΜ.ΑΡ. να χειριστεί το θέμα του έβδομου υποψήφιου εν λευκώ και φαίνεται ότι έβδομος υποψήφιος θα είναι η πρόταση της Ν.Ε., Στέργιος Γαρδικλής.
Ο περιφερειακός σύμβουλος, στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Ζαχαρόπουλος χαρακτήρισε κυβερνητική πρόταση το πολιτικό σχέδιο της ΔΗΜ.ΑΡ., αναφέροντας ότι στοχεύει στην εθνική ανασυγκρότηση της χώρας και ότι ξεπερνά τα τέσσερα χρόνια της θητείας της. Πρόκειται για ένα σχέδιο, όπως εξήγησε, άμεσης προσαρμογής στα μέτρα, αδιεξόδου από την κρίση, με αποφυγή της χρεοκοπίας, δίκαιη κατανομή των βαρών, αντιστροφή της ύφεσης με ανάπτυξη και επαναθεμελίωση του πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger