Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

θέλουν να εμποδίσουν την υποψηφιότητά του ως Βουλευτή τον πρώην Νομάρχη Παπατόλια «Ροδούλα Ζήση και Κώστας Καρτάλης διοτη ξέρουν ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα επανεκλογής τους και έχουν μαζί με τον τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γ. Φώτη τρελαθεί!

 Απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, με το κόμμα να βρίσκεται στην χειρότερη θέση από την ίδρυσή του και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προσπαθεί να αναστήσει το κυριολεκτικά νεκρό του σώμα, σε έναν καθημερινό αγώνα δρόμου που δίνει με τους συνεργάτες του, ώστε να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τώρα αντιλαμβανόμαστε στο ακέραιο αυτό που εννοούν χαρακτηρίζοντας "δύσκολο" το εγχείρημα.

Γιώργος Φώτης: Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Απόστολος Παπατόλιας: Πολιτευτής, έπειτα πρώην Νομάρχης, μετέπειτα υποψήφιος περιφερειάρχης, ο οποίος αν και στην Μαγνησία υπερ-ψηφίστηκε, νικώντας κατά κράτος τον αντίπαλό του και νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, εκλέχθηκε επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, καταφέρνοντας μάλιστα να εκλεγεί και Γ.Γ. της Ένωσης Περιφερειών. Σήμερα, επιθυμεί την καθοδό του στην επικείμενες εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα όμως με τον ίδιο, ίντριγκες και συνωμοσίες κύκλων που φοβούνται την υποψηφιότητά του, επιδιώκουν τον αποκλεισμό του. Αυτά τουλάχιστον μάθαμε από τον ίδιο, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, δείχνοντας ξεκάθαρα τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γιώργο Φώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger