Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ηλικιωμένος βρέθηκε πνιγμένος

Ο 86 ετών άνδρας που είχε πάει για χόρτα και επρόκειτο να επιστρέψει στο σπίτι του, το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, βρέθηκε τελικά νεκρός μέσα στον Μαυροπόταμο, ένα ποτάμι λίγο έξω από τον Ορχομενό.

Ειδικότερα, ο 86χρονος είχε μαζί του ένα ποδήλατο, το οποίο χρησιμοποιούσε συνέχεια ως στήριγμα, γιατί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα αστάθειας. Περνώντας όμως από τη μικρή γέφυρα του Μαυροπόταμου γλίστρησε και έπεσε στο νερό.

Το γεγονός ότι καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι προκάλεσε ανησυχία στην οικογένειά του, η οποία άρχισε να τον ψάχνει. Στις έρευνες εντοπισμού του συμμετείχαν οι κάτοικοι του χωριού, εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η αστυνομία.

Αρχικά, βρέθηκε το ποδήλατό του μέσα στο νερό του ποταμού και εκεί εστιάστηκαν οι έρευνες. Τα μέλη των εθελοντικών ομάδων έριξαν στο νερό βάρκα και συνέχισαν να ψάχνουν με προσοχή. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός, 500 μέτρα μακρύτερα στη μέση του ποταμού. Είχε παρασυρθεί από το νερό και εγκλωβίστηκε σε φερτά υλικά.

Το άψυχο σώμα του θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, με πληροφορίες από το lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger