Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Ο Δήμος Σκοπέλου, ΟΤΑ εποπτευόμενος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, που εδρεύει στη Σκόπελο του Ν. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προτίθεται να προβεί στην κάλυψη είκοσι μίας (21) οργανικών θέσεων προσωπικού με μετάταξη τακτικών υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και ΝΠΔΔ. Για τον λόγο αυτόν καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Σκοπέλου, Ταχ. Δ/νση: Δήμος Σκοπέλου, Ν. Σκόπελος, 37003.
Οι μετατάξεις θα γίνουν:
- Σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 3584/2007 άρθρα 74 και 79, Ν.4002/2011 άρθρο 68 και Ν.4024/2011 άρθρα 33 και 35, ύστερα από γνώμη του αρμοδίου Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Εν συνεχεία και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης απόφασης (Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας) και πάντως πριν την έκδοση της σχετικής απόφασης μετάταξης, θα αποσταλεί στη Δ/νση Προσλήψεων Προσωπικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αίτημα για έγκριση της πρόσληψης των ζητούμενων θέσεων με μετάταξη από την Τετραμελή Επιτροπή της ΠΥΣ 33/06, σύμφωνα με το άρθρο 68, του Ν. 4002/2011.
- Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 35 του Ν.4024/2011 χωρίς να υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις στον ΟΕΥ με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχει ο μετατασσόμενος.
Οι θέσεις τις οποίες προτίθεται ο Δήμος να καλύψει με μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση, είναι οι παρακάτω:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1
ΠΕ ή ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 1
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ) 2
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (πχ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ) 1
YE ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 3
YE ΕΡΓΑΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ (ΤΑΦΗΣ - ΕΚΤΑΦΗΣ) 1
- Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της θέσης στην οποία μετατάσσονται.
- Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, Υπουργείων ή άλλων Δημόσιων Υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ, οι οποίοι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. μετάταξη σε παραμεθόριο περιοχή με υποχρεωτική παραμονή κτλ.).
- Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Σκοπέλου από την 01 Απριλίου 2012 έως και 31 Μαΐου 2012 τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  1. Αίτηση μετάταξης (Υπόδειγμα της αίτησης επισυνάπτεται στην παρούσα).
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 για την πιστότητα του περιεχομένου του.
  3. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών και όλων των πρόσθετων προσόντων που επικαλείται.
  4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
  5. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών στο οποίο να φαίνεται α) η ημερομηνία διορισμού-ανάληψης υπηρεσίας, κατηγορία, κλάδος ή ειδικότητα που υπηρετούν, τοποθετήσεις σε επιμέρους τμήματα της υπηρεσίας τους και αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας και β) ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική δίωξη καθώς και ότι ο υπάλληλος δεν έχει κώλυμα μετάταξης από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. υποχρέωση παραμονής στην υπηρεσία για ορισμένο χρονικό διάστημα λόγω παραμεθορίου ή για άλλους λόγους).
- Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού, στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι.
- Η κατάθεση των αιτήσεων μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μπορεί να γίνει και ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση εντός της οριζόμενης προθεσμίας, με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην με αριθμό 2259/23.03.2012 ανακοίνωση - πρόσκληση του Δήμου Σκοπέλου. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
- Η Υπηρεσία μας θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους για την αποδοχή ή μη των αιτήσεων τους, μετά το πέρας της διαδικασίας.
- Κάθε φορέας, στον οποίο αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση, οφείλει να την κοινοποιήσει σε όλες τις Υπηρεσίες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που εποπτεύει.
- Η παρούσα αποστέλλεται και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προκειμένου να εισαχθεί στο δικτυακό τόπο του www.gspa.gr και θα εισαχθεί και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Σκοπέλου (www.skopelos.gov.gr).
- Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική για την υπηρεσία.
- Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Σκοπέλου, στο τηλέφωνο: 2424350131, αρμόδια υπάλληλος κα. Βασιλική Γκίκα.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger