Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ν.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΚΕ Κάλεσμα ΝΕ ΚΚΕ


 Κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίζεται την Τρίτη, με τις γνωστές  διαδικασίες «του κατεπείγοντος», η νέα δανειακή σύμβαση.
Κυβέρνηση Παπαδήμου, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η ελληνική πλουτοκρατία, η Τρόϊκα και η ΕΕ, έχοντας και το φόβο της ακαταμάχητης λαϊκής δύναμης, βιάζονται να κλείσουν άρον-άρον το ζήτημα, σφίγγοντας ταυτόχρονα την καινούρια θηλιά στο λαιμό του λαού.
Τίποτε δεν έχει κριθεί. Μπορεί αυτοί να υπογράφουν συμφωνίες, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας, της ΕΕ, των μονοπωλιακών ομίλων αλλά ο λαός έχει το πλεονέκτημα στα χέρια του.
Ο λαός, όχι μόνο δεν πρέπει να συμβιβαστεί και να σεβαστεί τις υπογραφές των εκπροσώπων του κεφαλαίου αλλά πρέπει και μπορεί να τις αντιπαλέψει. Να ανατρέψει κάθε συμφωνία που στρέφεται ενάντιά του.
Ο λαός πρέπει να τιμωρήσει σκληρά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με την πάλη και την ψήφο του και για όσα βάρβαρα έκαναν εναντίον του και για τα χειρότερα που του φέρνουν, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ.
Ακριβώς γιατί υπάρχει λύση με λαϊκή συμμαχία, αντεπίθεση και ισχυρό ΚΚΕ, η Ν.Ε. Μαγνησίας καλεί τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία και τις γυναίκες, να πάρουν μέρος στη διαδήλωση που οργανώνει, την Τρίτη 20 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΙΦΣΤΕΙ???? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Ανώνυμος είπε...

Η ένοχη σιωπή του ΚΚΕ εμμέσως συναινεί σε αυτή την άθλια κατάσταση που ζούμε γιατί;;; Το 89 έκαναν τη συγκυβέρνηση για να μη διαγραφεί το σκάνδαλο Κοσκοτά σήμερα που το σκάνδαλο της ΖΗΜΕΝΣ είναι μεγαλύτερο το κάνανε γαργάρα όλοι τους γιατί;; δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος ποσά κουπόνια πήρε ο Χριστοφορακός από το κόμμα;;; Μασάτε συνέχεια μια τσίχλα και τη φτύνετε στα μούτρα του λαού εντάξει το μάθαμε το τραγούδι γυρίστε τον δίσκο στο πικ απ. Με τη στάση αυτή που κρατάτε και δεν κατεβαίνετε στον λαό είστε συνυπεύθυνοι και κάνετε ακόμα μια φορά μέγα ιστορικό λάθος, Εξωθείτε όλον τον λαό να εναποθέτει τις ελπίδες του σε κόμματα συνονθυλεύματα βλέπε Κατσέλη-Κστανίδη Καμμένο Κουβέλη Καραζαφέρη και Χρυσή αυγή αυτό τι σημαίνει ότι η Δεξιά στην Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα και όπως είναι και ιστορικά αποδεδειγμένο πρέπει όπως δήποτε, να τη σώσετε. Άρα λοιπόν είστε και εσείς ένα μέρος αυτού του σάπιου πολίτικου συστήματος που πρέπει ο λαός να σας τιμωρήσει. Και μη ξεχάσετε να παρακολουθήσετε και κανένα σεμινάριο κατά της διαφθοράς από αυτά που χρηματοδότη η ΖΗΜΕΝΣ. Γιατί όλοι μαζί τα φάγατε. Στέλνουμε τους Ευρωβουλευτές σας στην Ευρωβουλή και βρίσκονται με εκατομμύρια καταθέσεις σε ξένες τράπεζες Άρα λοιπόν η λέξι ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ξέφτισε γιατί άμα είμαστε σύντροφοι και τα δικά μου παιδία όπως της Αλέκας θα σπούδαζαν στο αμερικανικό κολέγιο και μεταπτυχιακά σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ και ξέρετε πολύ καλά το μέλλον αυτών των αποφοίτων. Πρωθυπουργοί και τραπεζίτες. Μήπως έχετε αντίρρηση ; Αν αλλάξετε γραμμή και κατεβείτε στον λαό εδω είμαστε εναντία στον άκρατο καπιταλισμό στα μονοπώλια και στην πλουτοκρατία. Θέλει αρετή και τόλμη η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (σύντροφοι)

Powered By Blogger