Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ του Γραφείου Τύπου της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ


 
Εν μέσω της συνεχιζόμενης βάρβαρης αντιλαϊκής επίθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, το νέο ηλεκτροσόκ για την λαϊκή οικογένεια είναι η αύξηση έως και 30% στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Και μάλιστα θεωρείται φυσιολογικό για τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, τα αστικά κόμματα. Για τη λογική τη δικιά τους, που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και βέβαια είναι «φυσιολογικό».
Η ΔΕΗ εδώ και πολλά χρόνια έχει πάψει να είναι κοινωφελής επιχείρηση. Σαν ανώνυμη εταιρεία πλέον επιδιώκει να αυξάνει διαρκώς τα κέρδη της, ενδιαφέρεται για τις τσέπες των μετόχων και τα έσοδα της κυβέρνησης που εξυπηρετεί το κεφάλαιο. Για να γίνει αυτό πρέπει απαραίτητα να τα «πάρει» από τις τσέπες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
Είναι κι αυτό άλλο ένα κριτήριο ψήφου για τις ερχόμενες εκλογές, πριν πάρουμε τους νέους αυξημένους λογαριασμούς στα χέρια μας. Για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής που έχει φέρει σε κατάσταση χάους τη ζωή της εργατικής οικογένειας, την ανάγκη για δουλειά, για μόρφωση, για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ψήφο και ενίσχυση του ΚΚΕ ώστε να καταδειχτεί ότι ο λαός δεν εγκρίνει την πολιτική τους. Με ισχυρό εργατικό λαϊκό κίνημα που θα είναι αποφασισμένο να φτάσει έως το τέλος, την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

Το Γραφείο Τύπου
της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger