Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σχεδόν το 60% των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, υπέγραψε ήδη πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μπασδάνη



Μομφή στον Πρόεδρο της μειοψηφίας

Σχεδόν το 60% των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, υπέγραψε ήδη πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μπασδάνη, πριν καν συμπληρώσει 100 μέρες στον προεδρικό θώκο.
Το γεγονός αυτό, αποτελεί από μόνο του μια δυστυχή πρωτοτυπία: Ποτέ άλλοτε, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δεν έκανε τόσο πολλά λάθη, δεν αποδείχθηκε τόσο ανεπαρκής για το θεσμό, δεν στράφηκε τόσο ξεκάθαρα ενάντια στα συμφέροντα του θεσμού που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, ψηφίζοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, την παραχώρηση των μετοχών του ΙΑΣΩΝΑ, που έχει στη διάθεσή του το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στο Δήμο !!!
Ανεξάρτητα απ’ το εάν θα γίνει ή όχι αποδεκτή η πρόταση μομφής απ’ το Δ.Σ., λόγω της υψηλής πλειοψηφίας που απαιτείται, παραμένει ανοικτό το ηθικό θέμα ότι ο σημερινός Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εκπροσωπεί ένα μικρό τμήμα του Δ.Σ., κι ένα ακόμη μικρότερο τμήμα του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού, δεδομένου ότι η παράταξή του ήταν η 3η και τελευταία κατά σειρά από αυτές που εξέλεξαν τα μέλη του Επιμελητηρίου.
Στην ουσία, ήδη είναι Πρόεδρος της μειοψηφίας, η συμπεριφορά του οποίου χαρακτηρίζεται από προσωποκεντρικές τακτικές και εσωστρέφεια και οδηγούν το Επιμελητήριο στην ανυποληψία,  την απομόνωση και την συρρίκνωση, σε δύσκολους καιρούς, που απαιτούν από το θεσμό να ηγηθεί ως φορέας, της προσπάθειας συσπείρωσης και συντονισμού όλων των δημιουργικών δυνάμεων, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την αγορά και όλους τους επαγγελματίες.
Τα μέλη και οι επιχειρήσεις του Νομού στενάζουν καθημερινά από τα απανωτά χτυπήματα που δέχονται από τους ανίκανους κυβερνητικούς πρέπει το Επιμελητήριο να λειτουργήσει για να τα προφυλάξει και βοηθήσει στην Ανάπτυξη του τόπου.
Καλούμε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους επιχειρηματίες που μας εκλέξανε. 


1.Σταυρίδης Αθανάσιος, 2. Χαλύφας Κωνσταντίνος, 3. Πλαστάρας Ευστάθιος, 4. Καπούλα Ευδοκία, 5. Τριάντος Γεώργιος, 6. Αγγελέτος Νικόλαος, 7. Μπισακός Ιωάννης, 8. Μπουρούνης Ιωάννης, 9. Πούλιος Απόστολος, 10. Πελεκούδας Αθανάσιος, 11. Λεβέντης Κωνσταντίνος, 12. Σαράντης Κωνσταντίνος, 13. Τυρολόγου Μαρία, 14. Αθανασός Απόστολος, 15. Ζαφείρης Γεώργιος, 16. Τσατλακίδης Δημήτριος,17. Καναβιτσά Δώρα, 18. Πάνου Πάυλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger