Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, θα είναι αύριο Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, ως εκπρόσωπος κόμματος και ομιλητής σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ν.Δ. Μεσσηνίας, με θέμα «Ασφάλεια ώρα μηδέν = Κοινωνία ώρα μηδέν».



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος και θα τοποθετηθούν, εκτός από τον αρμόδιο Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νάκο, αστυνομικοί και πυροσβέστες του Νομού με επικεφαλείς, τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας. Επίσης, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού Μεσσηνίας.
Ο Βουλευτής Μαγνησίας, κατά την παρέμβασή του θα αναπτύξει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, τονίζοντας ότι για τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας είναι πρωταρχικής σημασίας για το μέλλον της χώρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger