Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Ανοίγει αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου τις πύλες της η «1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού» που πραγματοποιείται στο ΜΕΚ Παιανίας έως και την 1η Απριλίου στην οποία και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου συμμετέχει με δικό του περίπτερο.
Στο περίπτερο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχουν συνολικά επτά τοπικές επιχειρήσεις και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πηλίου & Β. Σποράδων ενώ μετά τα εγκαίνια θα χορέψει το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου για τη διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κ. Λεχωνίων και θα παρατεθεί δεξίωση με Πηλιορείτικα παραδοσιακά προϊόντα. Στη διάρκεια της δεξίωσης, θα υπάρχει άφθονο κρασί από τα «Αγροκτήματα Δημήτρη Μυλωνά».
Όσοι ξενοδόχοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση με φυλλάδια μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου στο τηλ. 6932-222440. Τονίζεται πως αύριο έχουν δρομολογηθεί δωρεάν λεωφορεία για την Αθήνα και οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν παράλληλα το Μουσείο «Βορρέ» καθώς και τη 2η «Κλασική συνάντηση κλασσικών οχημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger